Site icon NewsIT
18:49 | 17.02.15

ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε ο Τζαβέλλας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Newsit Newsroom

Το ποστάρισμα του Γιώργου Τζαβέλλα στο Instagram κατά του Αναστασιάδη προκάλεσε την αντίδραση της διοίκηση του ΠΑΟΚ η οποία τον κάλεσε σε απολογία.

Ο διεθνής αμυντικός έδωσε εξηγήσεις στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για το ποστάρισμα στα Social Media και αναμένεται να τιμωρηθεί. Φαντάζει σίγουρη η παραμονή του στη β’ ομάδα.

Το ποστάρισμα του Τζαβέλλα ήταν το ακολουθο:

“Μπορώ να ανεχτώ να με βρίζουν, να με φθείρουν και να διαρρέουν ψέματα όσοι αντίπαλοι θέλουν. Μπορούν να το κάνουν και μέλη της οικογένειας μου αφού όμως μάθουν την αλήθεια. Και εγώ πιστεύω στον Θεό αλά θεωρώ ότι την πίστη σου την υπηρετείς μόνο με ΑΛΗΘΕΙΑ. Πέρασα ένα δύσκολο εξάμηνο και δεν μίλησα για να μην κακό στην ομάδα που μου φέρεται άψογα. Παρ’ ότι εξασφάλισα ειδική άδεια για να επισκεφτώ τον προσωπικό μου γιατρό (ενώπιον των συμπαικτών μου) και ενώ ενημέρωσα την επόμενη μέρα τον προπονητή πως θα μπορέσω να συμμετέχω κανονικά στην αποστολή για το Καραΐσκάκη, προς έκπληξή μου ενημερώθηκα μέσω σάιτ ότι βρίσκονται εκτός αποστολής.

Τις επόμενες μέρες και ενώ ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος του και με διαβεβαίωσε πως θα το κάνει αυτό δημόσια, ποτέ δεν το έκανε αυτό πειστικά. Έπειτα, μετά το παιχνίδι της Τρίπολης μου ανακοίνωσε πως επειδή είμαι εγώ ο φταίχτης της ήττας, δεν πρόκειται με εκείνον προπονητή να ξαναπαίξω και με έθεσε για μια ακόμη φορά εκτός ομάδας. Εγώ μιλάω μα το όνομά μου μπροστά. Δεν βάζω τον ‘πλαινό’ μου να διοχετεύει επανειλημμένα ψέματα στα media. Εξάλλου η Παναγιά και το ψέμα δεν πάνε μαζί…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version