Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Δεδομένη θεωρούν την αποχώρηση του Κούρτιτς οι Ιταλοί

ΠΑΟΚ: Δεδομένη θεωρούν την αποχώρηση του Κούρτιτς οι Ιταλοί

Το σίριαλ με τον Γιασμίν Κούρτιτς καλά κρατάει στον ΠΑΟΚ και στην Ιταλία θεωρούν σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Σλοβένου μέσου από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Conference League.

Ο Σλοβένος μέσος θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους, ωστόσο μετά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο Κούρτιτς θα αποχωρήσει λογικά από τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας, μάλιστα, την Πίζα ως το φαβορί για την απόκτηση του.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον Σπέτσια, Κρεμονέζε και Σαμπντόρια που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο η Πίζα είναι αυτή που του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση

“Η Πίζα έχει το προβάδισμα στη διεκδίκηση του Κούρτιτς και είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία μαζί του την ώρα που τουλάχιστον από την Σαμπντόρια εκφράζεται αβεβαιότητα για την περίπτωση του” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις