Παρά την απίστευτη εμφάνιση του Κέντρικ Ρέι, ο Πανιώνιος ηττήθηκε στην έδρα του ΠΑΟΚ, στο ματς που έκρινε την 6η θέση στην GBL
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Πανιώνιο στη Θεσσαλονίκη (94-78) και ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Greek Basketball League, κατακτώντας την έκτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους “κυανέρυθρους” έβδομους.
Με τη νίκη αυτή επί του Πανιωνίου στο clasification παιχνίδι που έγινε στο “Παλατάκι”, ο ΠΑΟΚ “τσέκαρε” και αυτός ευρωπαϊκό “εισιτήριο” για το Basketball Champions League της νέας περιόδου.
Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι έβαλε τις βάσεις τις επικράτησης στην τρίτη περίοδο, όταν και έτρεξε double-score (28-14), για να φτάσει σε αυτή τη νίκη στην Πυλαία και να βάλει θετικό πρόσημο σε μια “γεμάτη” χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Koρυφαίοι του ΠΑΟΚ, με 18 πόντους έκαστος, ήταν οι Σαβάρ Ρέινολντς και Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ 16 πόντους μέτρησε ο Τζέικομπ Γκράντισον, 11 ο Ντεβόντε Άπσον, και από 10 οι Τζέικ Φόρεστερ και Φρανκ Μπάρτλεϊ.
Μόνο ο Κέντρικ Ρέι εμφανίστηκε από τον Πανιώνιο, καθώς έβαλε 41 από τους 78 πόντους της ομάδας του αλλά δεν έφτασε.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 45-43, 73-57, 94-78
Η τελική κατάταξη στις θέσεις 5-8:
5η θέση: Καρδίτσα
6η θέση: ΠΑΟΚ
7η θέση: Πανιώνιος
8η θέση: Περιστέρι