Site icon NewsIT
17:43 | 01.03.15

Παπαπέτρου μετά από 6 μήνες στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Newsit Newsroom

Για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν ο Γιάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στην 12άδα του Ολυμπιακού, για τον αγώνα στα Τρίκαλα – Αποκλείστηκαν Τσαϊρέλης και Πέτγουεϊ

Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ είχε πρόβλημα τραυματισμού από το ξεκίνημα της σεζόν (κάταγμα περόνης, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από λοιμώδη μονοπυρήνωση στα μέσα αυτής). Πλέον όμως ξεπέρασε πλήρως τις ατυχίες και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ξεκουράστηκε το Σάββατο και πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Αντίθετη είναι η κατάσταση με τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο πρώτος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ ο δεύτερος για τις επόμενες πέντε μέρες δεν θα προπονηθεί, με σκοπό να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version