Site icon NewsIT
11:21 Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

“Πόρτα” της ΕΕΑ στον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, κατέχει το 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ και έτσι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν επιτρέπει στον "Τίγρη" τη συμμετοχή του στα διοικητικά της ΑΕΚ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το θέμα βέβαια, είναι τυπικό, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορεί να εμφανίζεται ως μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχολείται.

Η ΕΕΑ αποφάσισε να μην επιτρέψει τη συμμετοχή του αφού ο γιος του, Γιώργος Μελισσανίδης κατέχει το 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕΚ.

“Προκύπτει με σαφήνεια κώλυμα για τη συμμετοχή καθ’ οιονδήποτε τρόπο φυσικού προσώπου στα όργανα διοίκησης ή μετοχικής σύνθεσης αθλητικής Aνώνυμης Eταιρείας εάν συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού συμμετέχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε οργανική διοικητική ή μετοχική σύνθεση καθ’ οιοδήποτε τρόπο με την Aνώνυμη Eταιρεία με την επωνυμία OΠAΠ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version