Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στις νίκες μετά την πρώτη αγωνιστική της Premier League και κόντρα στη Λιντς κατάφερε να πάρει σημαντικό τρίποντο με 2-1. Η Άστον Βίλα ήταν επιβλητική και διέλυσε την Μπόρνμουθ με 4-0.
Ο Σον Ντάις πήρε την πρώτη του νίκη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League με 2-1 κόντρα στη Λίντς. Ο Ενμέτσα άνοιξε το σκορ για τη Λίντς στο παιχνίδι, όμως αρχικά ο Σανγκαρέ στο 15′ και έπειτα ο Γκιμπς – Γουάιτ στο 68′ έδωσε το τρίποντο στους κόκκινους. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άντερσον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 3-1 στο παιχνίδι.
Η Άστον Βίλα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπόρνμουθ με 4-0 χάρη στα γκολ των Μπουεντία, Ονανά, Μπάρκλεϊ και Μάλεν και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας του Ιραόλα στην Premier League.
Η Μπρέντφορντ πήρε σημαντική νίκη με 3-1 κόντρα στη Νιουκάστλ, που έπαιζε με δέκα παίκτες στο 73′. Ο Τιάγκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78′ έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους. Η Νιουκάστλ είχε προηγηθεί νωρίτερα με τον Μπαρνς στο 28′ Ο Σάντε είχε ισοφαρίσει στο 56′. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τιάγκο πέτυχε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση.
Η Μπράιτον έφυγε με έναν πόντο από το Λονδίνο και την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Οι Κωστούλας και Τζίμας πέρασαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση, χωρίς να καταφέρουν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους σε μία δύσκολη έδρα.
