Site icon NewsIT
11:31 Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Προσπαθεί για Λίνεν ο ΠΑΣ

Το όνομα του Έβαλντ Λίνεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Αναμένεται σύντομα να υπάρξει ραντεβού των δυο πλευρών, έτσι ώστε ο Γερμανός τεχνικός να επιστρέψει στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης θεωρεί πως ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να αναλάβει την ομάδα, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου και βασικό μέλημά του είναι να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτως ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας των Ηπειρωτών.

Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ. Για τον πάγκο του ΠΑΣ ακούστηκε και το όνομα του Σίνισα Γκόγκιτς, όμως η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πολλές… πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version