Site icon NewsIT
18:01 Σάββατο 8 Μαρτίου 2025

Ρέθυμνο: Πρόβατα μπήκαν σε γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Για μερική καταστροφή του χλοοτάπητα κάνει λόγο η Τοπική Κοινότητα

ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ρεθύμνο και το Γεράνι υπέστη ζημιές από πρόβατα, τα οποία προκάλεσαν μερική καταστροφή στον χλοοτάπητα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Τοπικής Κοινότητας.

Απίστευτο και όμως ελληνικό αυτό που συνέβη στο Γεράνι του Ρεθύμνου, με τα πρόβατα πέρα από το γηπέδου της ομάδας, να καταστρέφουν και διάφορες ιδιοκτησίες στην περιοχή.

Μετά το περιστατικό, η τοπική κοινότητα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των προβάτων, που αφήνουν τα ζώα τους ελεύθερα στο χωριό, να φροντίσουν να τα περιφράξουν. Τα ζώα κατέστρεψαν μερικώς τον χλοοτάπητα του γηπέδου και μπήκαν σε πολλές ιδιοκτησίες προκαλώντας ζημιές».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα πρόβατα κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και να προκαλέσουν τόσο μεγάλες ζημιές.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version