Site icon NewsIT
09:37 | 10.04.23

Σεληνιάστηκαν στο NBA: Ξύλο μεταξύ συμπαικτών και αυτοτραυματισμός

Newsit Newsroom

Το ενδιαφέρον ήταν μειωμένο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του NBA, μιας και τα πάντα είχαν κριθεί σε ότι αφορά τα πλέι οφ. Ωστόσο, αρκετοί παίκτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, πρωταγωνιστώντας σε πρωτοφανή περιστατικά.

Ο Ρούντι Γκομπέρ έριξε μπουνιά στον συμπαίκτη του Άντερσον στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ του αγώνα των Τίμπεργουλβς, ενώ χαμός έγινε και σε άλλους πάγκους.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των Σανς με τους Κλίπερς, ο Μέισον Πλάμλι και ο Μπόουνς Χάιλαντ ήρθαν στα χέρια.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο έμπειρος σέντερ τα έβαλε με τον νεαρό πόιντ γκαρντ, ο οποίος δεν έκανε πίσω με αποτέλεσμα οι δυο τους να κολλήσουν τα κεφάλια τους. Η άμεση παρέμβαση των ψυχραιμότερων γλίτωσε τα χειρότερα.

Πανικό προκάλεσε και ο Μακ Ντάνιελς, ο οποίος ξέσπασε τα νεύρα του με μπουνιά στη φυσούνα και αυτοτραυματίστηκε στο παιχνίδι των Τίμπεργουλβς με τους Πέλικανς.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version