Site icon NewsIT
20:18 Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σηκώνει το 19ο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι κόκκινοι διάβολοι πήραν το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι και πλέον κρατάνε και με τα δύο χέρια τον τίτλο, αφού χρειάζονται 1 βαθμό στις 2 τελευταίες αγωνιστικές.

Σηκώνει το 19ο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Γιουνάιτεντ αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ερνάντες σκόραρε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 23΄ο Βίντιτς έβαλε για τα καλά σε θέση οδηγού την Μάντσεστερ και ουσιαστικά έριξε στο καναβάτσο την Τσέλσι μιας και οι μπλε ήθελαν μόνο νίκη στο Ολντ Τράφορντ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με το γκολ του Λάμπαρντ στο 68′. Η Μάντσεστερ ετοιμάζεται για το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με το οποίο θα ξεπεράσει τη Λίβερπουλ.

Στα υπόλοιπα Κυριακάτικα ματς η Στόουκ νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ και η Γουλβς με το ίδιο σκορ την Γουέστ Μπρομ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version