Σπουδαίος Ελαμπντελαουί, ζήτησε να μην διωχτεί ποινικά αυτός που διέρρευσε τη φωτογραφία του

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ζήτησε να μην κινηθεί νομικά η Γαλατασαράι εναντίον αυτού που διέρρευσε τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το τραυματισμένο πρόσωπο του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της τουρκικής ομάδας βρίσκεται στο νοσοκομείο, έπειτα από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη στο πρόσωπο του από πυροτέχνημα που έσκασε στα χέρια του.

Όλοι περιμένουν τις εξελίξεις για την υγεία του, την ώρα που ο Ομάρ ζήτησε να μην διωχτεί ποινικά το άτομο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του Νορβηγού δεξιού αμυντικού, όπου φαίνονται τα εγκαύματα στο πρόσωπο του, αλλά και οι πρώτες βοήθειες που του παρέχονται στο αριστερό του μάτι.

Ο 29χρονος άσος είπε χαρακτηριστικά: «Μην το κάνετε. Θα υποφέρει η οικογένειά του». 

Μεγάλος μαχητής και σπουδαίος άνθρωπος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Διαθεσόπουλος: «Ο Γκολομέεβ υπηρετεί την Ελλάδα μέσα από το νερό με την προσπάθεια κατάκτησης ενός μεταλλίου στην Ολυμπιάδα»

Διαθεσόπουλος: «Ο Γκολομέεβ υπηρετεί την Ελλάδα μέσα από το νερό με την προσπάθεια κατάκτησης ενός μεταλλίου στην Ολυμπιάδα»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ βρίσκεται στην Αμερική συνεχίζοντας την προπαρασκευή του για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο αθλητής καλείται να παρουσιαστεί όμως στις ... Διαβάστε περισσότερα