Site icon NewsIT
15:34 Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στην Αυστρία η Εθνική

Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη Βιέννη, όπου αύριο(21:30) θα αναμετρηθεί με την εθνική Αυστρίας, σε έναν αγώνα για δοκιμές και πολλά συμπεράσματα.

Στην Αυστρία η Εθνική

“Το επόμενο ματς είναι πολύ μακριά (9 Φεβρουαρίου, φιλικό με τον Καναδά στη Λάρισα). Επομένως τώρα είναι ευκαιρία για δοκιμές. Εχουν κληθεί νέα παιδιά στην ομάδα. Δεν είμαι τεχνικός για να το αξιολογήσω, όμως θεωρώ ότι είναι μια θετική εξέλιξη να υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα”, δήλωσε κατά την αναχώρηση της Εθνικής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Οι πρωτάρηδες της εθνικής τράβηξαν το ενδιαφέρον. Οι κάμερες έπεσαν πάνω στον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, ο οποίος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην εθνική. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να μείνω. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι ο προπονητής καλεί νέα παιδιά στην ομάδα”.

Πρώτη φορά στην αποστολή είναι επίσης οι Σιόβας και Κωνσταντόπουλος, ενώ επιστρέφουν οι Χριστοδουλόπουλος, Φωτάκης και Μόρας.

Η αποστολή: 

Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version