Site icon NewsIT
06:23 Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Στην εντατική 15χρονος παίκτης του Εργοτέλη

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται 15χρονος παίκτης των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε τη Δευτέρα

ΦΩΤΟ grandsport.gr

ΦΩΤΟ grandsport.gr

Σοβαρό ατύχημα είχε το απόγευμα της Δευτέρας νεαρός ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, έξω από τις εγκαταστάσεις των Κρητικών στο Μαρτινέγκο

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η πτώση του 15χρονου ποδοσφαιριστή έγινε από ύψος τεσσάρων μέτρων χωρίς ακόμα να έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του ατυχήματος.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο 15χρόνος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) καθώς έχει τραύματα στο κεφάλι αλλά και κάταγμα στο χέρι. Πάντως υπάρχουν πληροφορίες που τονίζουν πως ο νεαρός έχει διαφύγει το κίνδυνο, ενώ έχει υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να υπάρξει καλύτερη «εικόνα» για το μέγεθος των τραυμάτων που έχει στο κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version