Site icon NewsIT
15:05 Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στο δικαστήριο για φοροδιαφυγή ο Μέσι (VIDEO)

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πλανήτη, Λιονέλ Μέσι, βρέθηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή 4,1 εκ. ευρώ.

Ο Μέσι αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο δικαστήριο

Ο Μέσι αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο δικαστήριο

Αρκετός κόσμος ήταν μαζεμένος έξω από το δικαστήριο και αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον πατέρα του για την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο Μέσι είχε ξεχρεώσει τα χρέη της προηγούμενης τριετίας αλλά εκκρεμεί το θέμα για τις χρονιές 2007,2008 και 2009.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που κατέθεσε μαζί με τον πατέρα του, που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση, δήλωσε πως δεν γνώριζε το καθεστώς που ίσχυε σχετικά με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Εφορία και πως τα οικονομικά του δεν τα διαχειρίζεται ο ίδιος.

Παράλληλα τόνισε πως είναι πρόθυμος να τακτοποιήσει ολόκληρη την οφειλή που υπάρχει προς την Εφορία, αλλά και να ενημερωθεί για όλες τις υποχρεώσεις του ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά ανάλογο πρόβλημα. Σημειώνεται πως ήδη ο «Λέο» έχει δώσει τα 4,1 εκατ. ευρώ (συν τόκους) που δεν είχε αποδώσει στην Εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version