Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων που φιλοξενείται στο Μαρόκο προκρίθηκε η Μπάγερν Μονάχου, που επικράτησε με 3-0 την κινεζική Γκουανγκτζού του Μαρτσέλο Λίπι
Οι Βαυαροί νίκησαν με 3-0 την κινεζική Γκουανγκτζού στον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων και περιμένουν να μάθουν την Τετάρτη τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από την αναμέτρηση της βραζιλιάνικης Ατλέτικο Μινέιρο με τη Ράζα Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο.
Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 40’με τον Ριμπερί, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάντζουκιτς έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, από τον Γκέτσε (47’).
ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ: Ζενγκ Τσενγκ, Χ. Ζιάνγκ, Κ. Κιμ, Ξ. Φενγκ, Σουν, Χουάνγκ (46′ Ρονγκ), Ζενγκ Ζι, Κόνκα, Ζιάο (76′ Γ. Φενγκ), Έλκσεσον, Μουρίκι.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Ζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Γκέτσε, Τιάγκο Αλκάνταρα, Κρόος (58′ Χάβι Μαρτίνεθ), Ριμπερί (72′ Σακίρι), Μάντζουκιτς (75′ Πιζάρο).