Site icon NewsIT
07:22 | 12.03.15

Στους “8” πανηγυρικά η Παρί! “Αντίο” Τσέλσι-Μυθική Μπάγερν (VIDEOS)

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Newsit Newsroom

Τι κι αν αποβλήθηκε στο 31' ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και έπαιζε έκτοτε με δέκα παίκτες η Παρί, έστειλε... αδιάβαστη την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο και πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ στην παράταση. “Αρχόντισσα” Μπάγερν, με 7-0 επί της Σαχτάρ.

Το 1-1 του πρώτου έδινε μικρό προβάδισμα στην Τσέλσι που προηγήθηκε δύο φορές, μία στην κανονική διάρκεια και μία στην παράταση ( 81′ Κέιχιλ, 96′ πέν. Αζάρ) η Παρί Σεν Ζερμέν με το «χρυσό» τέρμα του Τιάγκο Σίλβα (114’) και με τελικό σκορ 2-2 προκρίθηκε στα προημιτελικά. Το πρώτο γκολ των Γάλλων πέτυχε ο Νταβίντ Λουίζ στο 86′ και έστειλε την ομάδα του στην παράταση.

Το 0-0 στην Ουκρανία ήταν μηδαμινό τελικά για την Σαχτάρ που έπαιζε με 10 παίκτες από το 3ο λεπτό, καθώς ο Κούτσερ αποβλήθηκε στην ανατροπή του Γκέτσε στη μεγάλη περιοχή. Για τους Βαυαρούς δύο γκολ πέτυχε ο Μίλερ (4’ πεν., 51’) και από ένα οι Μπόατενγκ (34’), Ριμπερί (49’), Μπάντστουμπερ (63’), Λεβαντόφσκι (75’) και Γκέτσε (87’). 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version