Site icon NewsIT
10:38 Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα… σκάει ο Μαρινάκης για το ελληνικό “clasico”

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει μεγάλο πριμ στους “ερυθρόλευκους”, αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα… σκάει ο Μαρινάκης για το ελληνικό “clasico”
Έχασε την πτήση ο Γέστε!
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΕΞΕΔΡΑ”, η κρισιμότητα του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό οδηγεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να… αναλάβει δράση και να “ντοπάρει” τους παίκτες του οικονομικά, προκειμένου να έχουν ένα ακόμη κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη.
 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δείχνει πως δεν επηρεάζεται από την οικονομική κρίση και εμφανίζεται έτοιμος να τα… σκάσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε περίπτωση που κερδίσουν το ελληνικό “clasico”.

Όπως άλλωστε είχε κάνει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν και μοίρασε στους παίκτες 200.000 ευρώ. Το ίδιο βέβαια είχε κάνει και πέρυσι στο αντίστοιχο ντέρμπι με τους “πράσινους”, όπου είχε φτιάξει το ανάλογο ενθουσιώδες κλίμα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version