Site icon NewsIT
16:48 Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025

Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Θρύλος του Ολυμπιακού ο Κώστας Παπανικολάου»

Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τον αρχηγό της ομάδας που συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στη Euroleague

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο αεροδρόμιο για το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι/ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο αεροδρόμιο πριν ο Ολυμπιακός πετάξει για το Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/10/25, 22:00, Newsit.gr, Novasports Prime) και πέρα από το παιχνίδι μίλησε και για τον Κώστα Παπανικολάου.

Στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει πίσω την ήττα από την Εφές και πλέον έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβιβ και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εξήγησε τί πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με τη νίκη από το Βελιγράδι.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας αποθέωσε και τον Κώστα Παπανικολάου σε ρώτηση που δέχτηκε για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων».

Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ

Για το “βαρύ” πρόγραμμα, και το επόμενο ματς μετά την ήττα από την Εφές: «Ειλικρινά, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το επόμενο παιχνίδι. Είναι καλό να έχεις λιγότερες από 42 ώρες μετά από μια ήττα για να μην την υπεραναλύεις και να έχεις την ευκαιρία να αντιδράσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Έχασαν κι εκείνοι, οπότε θα είναι πεινασμένοι για τη νίκη, κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι από το προηγούμενο ματς.Είναι καλό να υπάρχει τόσο γρήγορη επόμενη αναμέτρηση, ειδικά μετά από τέτοιες ήττες».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι: «Πρέπει να συνδέσουμε τα δύο ημίχρονα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου πρέπει να παίζουμε με συνέπεια σε όλο το παιχνίδι. Ξεκινάμε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούμε να το διατηρήσουμε. Πρέπει να δούμε βίντεο, να καταλάβουμε τι πρέπει να διορθώσουμε για τον αγώνα με τη Μακάμπι, και να τελειώνουμε τα παιχνίδια καλύτερα. Να είμαι κι εγώ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι.»

Για τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου και τις 400 συμμετοχές του στην EuroLeague: «Του εύχομαι υγεία, (γέλια) καθώς μεγαλώνει. Είναι ένας θρύλος για τον οργανισμό και πολύ σημαντικός για μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Απόλυτος σεβασμός σε έναν παίκτη που έχει θυσιάσει το σώμα του και έχει δώσει τόσα για αυτή την ομάδα.»

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version