Site icon NewsIT
13:45 Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Θέλουν να κάνουν το Λονδίνο…Βεστφαλία οι οπαδοί της Ντόρτμουντ

Ολόκληρη η Βεστφαλία θέλει να βρεθεί στις 25 Μαΐου στο "Γουέμπλεϊ" για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου.

ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

 Οι άνθρωποι της Μπορούσια ανακοίνωσαν ότι μέχρι το βράδυ της Κυριακής έχουν δεχτεί πάνω από μισό εκατομμύριο αιτήματα για ένα εισιτήριο του τελικού, κάτι εκπληκτικό αν λάβει κανείς υπ’ όψιν ότι το Ντόρτμουντ έχει πληθυσμό 580.000 κατοίκων!

Μάλιστα, οι πρώτες 250.000 αιτήσεις έγιναν αμέσως μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης στον τελικό με την ανώδυνη ήττα με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ντόρτμουντ πάντως έχει λάβει από την ΟΥΕΦΑ περίπου 24.000 εισιτήρια για το Λονδίνο, τα οποία θα διατεθούν στους αιτούντες έπειτα από κλήρωση.

Διαβάστε ακόμα…

Ο Μουντάρι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπαλοτέλι! (VIDEO)

“Σπάει” κι άλλα ρεκόρ ο Μέσι (VIDEO)

“Έφυγε” οπαδός της Κιλμάρνοκ που κατέρρευσε στο γήπεδο

Σηκώθηκε ο Μέσι, “αναστήθηκε” η Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Με χατ-τρικ του Καβάνι η Νάπολι “καθάρισε” την Ίντερ (VIDEO)

Γιορτάζει η… Κυρία – Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

Τα πέντε του Κλόζε και η γκολάρα του Ερνάνες (VIDEO)

Έκαναν… μπάνιο τον Κόντε οι παίκτες της Γιουβέντους (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version