Site icon NewsIT
18:15 Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Τάισον Γκέι!

Ο Αμερικανός σπρίντερ δήλωσε πως βρέθηκε "θετικός" σε έλεγχο απαγορευμένων ουσιών, σε δείγμα που είχε ληφθεί στις 16 Μαΐου.

“Δεν είμαι θύμα σαμποτάζ. Απλώς εμπιστεύθηκα κάποιο άτομο και δεν έπρεπε…”

“Δεν είμαι θύμα σαμποτάζ. Απλώς εμπιστεύθηκα κάποιο άτομο και δεν έπρεπε…”

Μεγάλο πλήγμα για τον κλασικό αθλητισμό, αφού ο κάτοχος του ρεκόρ Ηνωμένων Πολιτειών στα 100 μέτρα, Τάισον Γκέι δήλωσε από το Άμστερνταμ που βρίσκεται πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία!

Η είδηση ανακοινώθηκε και από τον Αμερικανικό Οργανισμό Αντιντόπινγκ. Ο Αμερικανός σπρίντερ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στις 14 Μαΐου. Ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε χρήση αναβολικών για το λόγο αυτό ζήτησε και την εξέταση του δεύτερου δείγματος.

Μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις, ο Γκέι απέσυρε τη συμμετοχή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (θα αρχίσει σε περίπου ένα μήνα).

Πασχίζοντας να κρατήσει τα δάκρυα του σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters ο 30χρονος σπρίντερ είπε “δεν υπήρξα θύμα σαμποτάζ, δεν έχω καμιά ιστορία να πω. Βασικά εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο και δεν έπρεπε να το κάνω”.

Να θυμίσουμε πως ο Γκέι είναι κάτοχος του αμερικανικού ρεκόρ στα 100μ. (με 9.69 δευτ.), ενώ έχει κάνει φέτος 9.75 δευτερόλεπτα στα 100μ. και 19.74 δευτερόλεπτα στα 200μ.

Διαβάστε ακόμα…

Ντοπέ η Κάμπελ-Μπράουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version