Site icon NewsIT

Το «καθήκον» της η Ρεάλ – Περιμένει «δώρο» και Λίβερπουλ (video)

03.04.2021 | 19:38
Το «καθήκον» της η Ρεάλ – Περιμένει «δώρο» και Λίβερπουλ (video)

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Eibar - Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid, Spain - April 3, 2021 Real Madrid's Marco Asensio celebrates scoring their first goal REUTERS/Susana Vera

Τρίτη σερί νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga. Η ομάδα του Ζιντίν Ζιντάν επικράτησε εντός έδρας της –εκ των ουραγών- Εϊμπάρ με 2-0 και ελπίζει σε απώλεια βαθμών στο ματς της Ατλέτικο, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τη Λίβερπουλ, στα προημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε μέσα στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» την Εϊμπάρ με 2-0 και συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Ατλέτικο (στο -3 από τους «ροχιμπλάνκος» που την Κυριακή παίζουν στην έδρα της Σεβίλλης).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με τα γκολ των Ασένσιο (41′) και Μπενζεμά (73′), πετυχαίνοντας την Τρίτη της σερί νίκη και 19η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Να αναφέρουμε ακόμα ότι η Μπαρτσελόνα (βρίσκεται στο -1) υποδέχεται την Κυριακή την Βαγιαδολίδ και την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στην έδρα της Ρεάλ, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στη La Liga.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version