Η απίστευτη πορεία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται και πλέον η κυπριακή ομάδα είναι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η επική νίκη επί της Πόρτο με 2-1 ήρθε στο τέλος με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μαντούκα να βάζει φωτιά στο ΓΣΠ.
Γκέλαρε η Μίλαν – Νίκη-βάλσαμο για Ζενίτ
Τσάμπα ήττα – Η Ντόρτμουντ και ο διαιτητής “φρέναραν” τον Ολυμπιακό
Ο ΑΠΟΕΛ όχι απλά διατήρησε το αήττητο μετά από 4 αγωνιστικές στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά νίκησε με 2-1 την κάτοχο του Europa League, Πόρτο και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 4 βαθμούς διαφορά από τους “δράκους”.
Ο Αίλτον στο 42′ με πέναλτι άνοιξε το σκορ και ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89′. Σε εκείνο το σημείο ο Χουλκ με πέναλτι πάγωσε το ΓΣΠ, αλλά ο Μαντούκα με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε στην ομάδα του τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της.
Στο άλλο ματς η Ζενίτ νίκησε με 1-0 και βρίσκεται πλέον 1 βαθμό πίσω από τον ΑΠΟΕΛ.
Η βαθμολογία του 7ου ομίλου
1. ΑΠΟΕΛ 8
2. Ζενίτ 7
3. Πόρτο 4
4. Σαχτάρ 2