Site icon NewsIT

Το ντέρμπι “αιωνίων” είχε νικητές!

10.12.2012 | 10:40
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από πολλά χρόνια το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός άφησε γλυκιά γεύση σε όλους. Οι "πράσινοι" κέρδισαν τις εντυπώσεις, οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν το αήττητο και η Σούπερ Λίγκα έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει θέαμα.

Το μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 2-2, με τις δύο ομάδες να μένουν για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία, ικανοποιημένες.

Ο Παναθηναϊκός του Ρότσα έδειξε ότι, πλέον, είναι ανταγωνιστικός. Πίεσε τον αντίπαλό του, είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρη Μαυρία (έγινε ο νεότερος σκόρερ των “πράσινων” σε ντέρμπι “αιωνίων”) και θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο αν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι επιθετικοί του.

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε αλλά διατήρησε το αήττητο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Τζιμπούρ σε ακόμη ένα μεγάλο ματς έδειξε ότι είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια ενώ όσο άντεχε ο Ιμπαγάσα οι “ερυθρόλευκοι” ήταν μπροστά στο σκορ.

Μετά το τέλος του ματς υπήρξαν και οι γκρίνιες. Ο Γιάννης Αλαφούζος διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, καταγγέλοντας τη φιλοξενία.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής (VIDEOS)

“Μάγεψε” τους κατασκόπους ο Μαυρίας – Τι δήλωσε

Καταγγελίες και επίθεση σε Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου

Ρότσα: Με κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε νικήσει άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version