Site icon NewsIT
09:57 Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρώτο ραντεβού με τα αστέρια! Ολυμπιακός – Παρί (21.45)

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη "μάχη" του Τσάμπιονς Λιγκ και υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν των Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι. Κατάμεστο θα είναι το Γ. Καραϊσκάκης.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι τελευταίες πρεμιέρες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδείχθηκαν καθοριστικές αφού οι ήττες από Μαρσέιγ και Σάλκε αποδείχθηκαν καθοριστικές για την εξέλιξη του ομίλου.

Σήμερα απέναντι στους “ερυθρόλευκους” θα βρεθεί το φαβορί του ομίλου, η Παρί Σεν Ζερμέν των Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι. Ο Μίτσελ αρνήθηκε ότι η ομάδα του θα παίξει για την ισοπαλία και τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει τους Σαβιόλα, Μήτρογλου στο βασικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας (αν ο Μπονγκ ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί θα ξεκινήσει βασικός), Εντινγκά, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Η πιθανή ενδεκάδα της Παρί: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Καβάνι, Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Με τον Μπονγκ η αποστολή του Ολυμπιακού

Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη

Καρεμπέ: Να ταρακουνήσουμε την Παρί

Προβλήματα στον Ολυμπιακό! Νοκ-άουτ ο Σαλίνο, αμφίβολος ο Μπονγκ

Έγραψε ιστορία με το 2ο συνεχόμενο χατ τρικ ο Μήτρογλου

Θρύλος 4Χ4 με… διαστημικό Μήτρογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version