Site icon NewsIT

Βαλβέρδε: “Να παίζουμε παντού όπως στην έδρα μας”

12.10.2010 | 13:22
Βαλβέρδε: “Να παίζουμε παντού όπως στην έδρα μας”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με την Ξάνθη, τον Ουρτάδο και τους στόχους για το επόμενο χρονικό διάστημα που χαρακτηρίζεται "δύσκολο", από τον Ισπανό.Οριστικά χωρίς κόσμο στην Ξάνθη.

Οριστικά χωρίς κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε την άποψη ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την ομάδα του, ενόψει της συνέχειας που θα είναι πολύ απαιτητική έως τα Χριστούγεννα.”Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο διάστημα αυτό”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε μετά τη σημερινή προπόνηση.

Το ματς με την ακριτική ομάδα(17/10), χαρακτηρίζεται “δύσκολο” από τον Βαλβέρδε. “Γίνεται σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που δέχεται δύσκολα το γκολ. Η Ξάνθη έχει φέρει καλά αποτελέσματα με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ όμως εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”, τόνισε.

Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα για τον Ουρτάδο, ο οποίος δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα, ενώ δεν αποκάλυψε τα σχέδια του για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει:
“Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα χρησιμοποιήσω μαζί Πάντελιτς με Μιραλάς. Aλλά και να είχα αποφασίσει δεν θα αποκάλυπτα τα πλάνα μου τόσο εύκολα στον αντίπαλο προπονητή. Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτές”.

Τέλος, υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να παρουσιάζεται η ομάδα το ίδιο δυνατή στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version