Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Αυτή είναι η τελική κατάταξη στη σεζόν

Βαθμολογία Superleague: Αυτή είναι η τελική κατάταξη στη σεζόν
ΦΩΤΟ Intime

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 στην Ελλάδα, το οποίο “στιγματίστηκε” από τη διακοπή του κορονοϊού, με τα play off της Superleague να πραγματοποιούνται μήνες μετά την κανονική διάρκεια και σε άδεια γήπεδα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πάντως το πρωτάθλημα και με διαφορά, επιστρέφοντας στην κορυφή της Superleague μετά από δύο χρόνια. Οι Πειραιώτες έκαναν ιδανικό φινάλε με νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ, η οποία και έμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετά και την απόφασή της να μην κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ για τα ληγμένα Δελτία Υγείας.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: “Ερυθρόλευκη” φιέστα τίτλου με τριάρα και.. πάρτι έξω από το γήπεδο

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έμεινε έτσι στη δεύτερη θέση και εξασφάλισε το δεύτερο “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Champions League, μετά και την ισοπαλία με 0-0 επί του Άρη στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των play off.

ΠΑΟΚ – Άρης: Χ-αλαρό ντέρμπι στην Τούμπα χωρίς σκορ (pics)

Στα προκριματικά του Europa League θα βρεθούν από την πλευρά τους οι “κίτρινοι”, όπως και ο ΟΦΗ, που ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-2 και έμεινε 6ος στη βαθμολογία, αλλά εκμεταλλεύτηκε την τιμωρία του Τριφυλλιού, που δεν του επιτρέπει ακόμη φέτος να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: “Έβρεξε” γκολ με… Μπεκ στο ΟΑΚΑ (pics)

Τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-2
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0
ΠΑΟΚ – Άρης 0-0

Η τελική βαθμολογία στη Superleague

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις