Αυτό που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό είναι ανεπανάληπτο. Χάνει κατά πάσα πιθανότητα το υπόλοιπο της σεζόν ο Τσαϊρέλης!
Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, που αποκτήθηκε το Φεβρουάριο για να ενισχύσει τη, χτυπημένη από τραυματισμούς, φροντ λάιν των ερυθρολεύκων, αντιμετωπίζει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα χειρουργηθεί για να επιλύσει οριστικά το πρόβλημά του.
Το πρόβλημα του Τσαϊρέλη είχε διαφανεί στις εξετάσεις που έγιναν όταν αποκτήθηκε, ωστόσο τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις κι έτσι η απόκτηση του προχώρησε κανονικά. Στον Ολυμπιακό αφήνουν ένα μικρό παράθυρο, μήπως προλάβει τους τελικούς των ελληνικών πλέι οφ, όμως αυτό το σενάριο συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες.
Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, λόγω του προβλήματος που διαφάνηκε, μπήκε ειδικός όρος στο συμβόλαιο του, ώστε να μην πληρωθεί αν παρουσιαστεί εκ νέου τραυματισμός στην συγκεκριμένη περιοχή.