Το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει αφού την Δευτέρα υπεγράφη ρήτρα εμπιστευτικότητας μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου.
Μέχρι την Πέμπτη θα έχει παραλάβει τον φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να ξεκινήσει ο έλεγχος.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο υπέγραψαν τη ρήτρα εμπιστευτικότητας που τους δεσμεύει να μην δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.
Σε περίπτωση που ο έλεγχος ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαπιστώσει ότι υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να εμπλακεί στην ΠΑΕ, τότε θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.