Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

H FIAT λανσάρει το Fullback Cross [pics]

H FIAT λανσάρει το Fullback Cross [pics]

Η γκάμα του pick-up της FIAT μεγαλώνει με την προσθήκη της έκδοσης Cross, αποκλειστικά με το μοτέρ των 181 PS, που διαθέτει ακόμη πιο σκληροπυρηνική όψη.

H FIAT έχει ήδη εδώ και ένα χρόνο στις τάξεις της το pick-up Fullback, απότοκο της συνεργασίας της πάνω στον τομέα αυτόν με τη Mitsubishi. Αυτοκίνητο που δεν είναι άλλο από το L200 με τα σήματα της ιταλικής εταιρείας.

Σήμερα όμως, το Fullback, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την προσθήκη της καινούργιας έκδοσης Cross, που πλασάρεται στην πιο καλά εξοπλισμένη και στην πιο σκληροτράχηλη βαθμίδα του μοντέλου. Έτσι, το Cross ξεχωρίζει από τα μαύρα ματ στοιχεία του αμαξώματος: Μάσκα, θόλοι, πλευρικοί καθρέφτες, 17άρες ζάντες και πλευρικά μαρσπιέ. Να σημειώσουμε επίσης μια καινούργια μπάρα που περιτριγυρίζει την καρότσα.

Ο εξοπλισμός του Fullback Cross είναι γενναιόδωρος με φανάρια bi-xenon μαζί με φώτα ημέρας LED, σύστημα διατήρησης της λωρίδας, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο σαλόνι, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και δορυφορικό σύστημα πλοήγησης που υποστηρίζεται από 7άρα οθόνη.

Η έκδοση Cross είναι διαθέσιμη μόνο με το 2,4λιτρο μοτέρ ντίζελ των 181 ίππων (υπάρχει και 150άρι στην γκάμα) που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν. Προφανώς η τετρακίνητη μετάδοση είναι στάνταρ με όλο το πακέτο των προτεινόμενων διαμορφώσεων της: Κίνηση στους πίσω τροχούς, αυτόματη εμπλοκή της τετρακίνησης ανάλογα με τις συνθήκες πρόσφυσης, αλλά και κεντρικό διαφορικό που μπορεί να κλειδώσει την κίνηση 50:50 ανάμεσα στους δύο άξονες. Τέλος να πούμε πως το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται στους 1,1 τόνους.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν η ελληνική αντιπροσωπεία έχει πρόθεση να εισάγει την έκδοση Cross στην Ελλάδα, ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη και η τιμή του.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις