Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οδηγούμε τη νέα Aprilia RS 660: Κορυφαία τεχνολογία στην μεσαία κατηγορία [vid]

Οδηγούμε τη νέα Aprilia RS 660: Κορυφαία τεχνολογία στην μεσαία κατηγορία [vid]

Η ιταλική εταιρεία με τα 54 παγκόσμια πρωταθλήματα, μέλος του ομίλου εταιρειών της Piaggio, παρουσίασε την ολοκαίνουρια σπορ μοτοσυκλέτα RS660 την οποία οδηγήσαμε κατ’ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, στην Βενετία, στα πλαίσια της παγκόσμιας δημοσιογραφικής παρουσίασής της.

Η νέα RS660 θα βρίσκεται στα καταστήματα πριν το τέλος του 2020 και δεν είναι “απλώς” ένα νέο μοντέλο, αλλά αποτελεί την αρχή μιας ολόκληρης σειράς διαφορετικών μοτοσυκλετών. Είναι πλέον γνωστό και επιβεβαιωμένο πως στο άμεσο μέλλον θα δούμε μια “γυμνή” έκδοση χωρίς φαίρινγκ και με ψηλότερο τιμόνι, μία μεσαία «Tuono» δηλαδή, καθώς επίσης και μια on-off με τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο επίπεδο τεχνολογίας, αλλά με περισσότερες αλλαγές στο πλαίσιο και τους τροχούς. Αυτή θα είναι η πολυαναμενόμενη Tuareg, ένα μοντέλο που ταιριάζει γάντι στην ελληνική πραγματικότητα και που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Μιλώντας για το RS 660 αναγκαστικά θα πρέπει να μιλήσεις και να αναλύσεις την υψηλή τεχνολογία που το συνοδεύει. Διότι οι Ιταλοί πάνω σε αυτή την υψηλή και μοντέρνα τεχνολογία πάτησαν για δώσουν στο RS 660 επιδόσεις και ενεργητική ασφάλεια που έως τώρα υπήρχε σε διπλάσιου κυβισμού και τιμής μοτοσυκλέτες. Η καρδιά του RS 660 είναι ένας μοντέρνος δικύλινδρος κινητήρας 659 κυβικών, απόδοσης 100 ίππων στις 10.500 στροφές/λεπτό. Η Aprilia προσφέρει και έκδοση 36kw για όσους έχουν δίπλωμα κατηγορίας Α2, η οποία μπορεί να γίνει και αυτή 100 ίππων μέσω επαναπρογραμματισμού της τροφοδοσίας, αν αργότερα ο ιδιοκτήτης πάρει δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο drive.gr

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις