Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλη η ιστορία της Mercedes στην έκθεση «Past to the Future» στην Αθήνα

Όλη η ιστορία της Mercedes στην έκθεση «Past to the Future» στην Αθήνα

Η Mercedes εδώ και 136 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης.

Το πάθος για το αυτοκίνητο και ο σεβασμός στην ιστορία της είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που μοιράζονται όλοι όσοι εργάζονται για τη Mercedes παγκοσμίως.

Επιθυμώντας να γνωρίσει στο ελληνικό κοινό ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές της μάρκας, η εταιρεία διοργανώνει την έκθεση «PAST TO THE FUTURE», από τις 7 έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

Η έκθεση περιλαμβάνει ιστορικά μοντέλα της Mercedes που ξεχώρισαν για τις καινοτομίες, την αισθητική και το ειδικό τους βάρος, καθώς και πολλά νέα μοντέλα που θα αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος της αυτοκίνησης και παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.

Το ταξίδι στο χρόνο απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το αυτοκίνητο και την ιστορία του και ξεκινά από την ίδια την εφεύρεσή του, το τρίτροχο όχημα Patent-Motorwagen που κατασκεύασε ο Carl Benz και κατοχύρωσε το 1886, φτάνοντας ως το μέλλον – έως τη νέα Mercedes-Maybach GLS, την ολοκαίνουρια Mercedes-AMG SL και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQB, EQE και τη ναυαρχίδα των ηλεκτρικών EQS.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις