Τι να προσέξετε αν ψάχνετε για μεταχειρισμένο Toyota C-HR [pics]

Η Toyota μπορεί να άργησε να παρουσιάσει το δικό της μοντέλο στην ακμάζουσα κατηγορία των compact crossover, όμως κατάφερε να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

C-HR σημαίνει Coupe–High Rider, δηλαδή ψηλωμένο κουπέ. Η σχεδίασή του όμως είναι πολύ πιο προχωρημένη από εκείνη μιας BMW Χ4 ή Χ6, για παράδειγμα. Οι σχεδιαστές στο κέντρο ED2 της Γαλλίας φαίνεται πως δεν είχαν κανένα περιορισμό. Κι έτσι το μοντέλο παραγωγής ήταν πολύ κοντά στο εκθεσιακό πρωτότυπο.

Στο αμάξωμα, οι έντονες ακμές συνδυάζονται με χυτές γραμμές και επιφάνειες, και το αποτέλεσμα είναι ένα σχήµα πιο τολμηρό κι από εκείνο του Nissan Juke όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί. Πολύ «ψηλωμένο» μπορεί να μην είναι το αυτοκίνητο (η απόσταση από το έδαφος είναι μόλις 14,8 cm), αλλά η μεγάλη κλίση της σκεπής και οι κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες το κάνουν να δείχνει σαφώς «κουπέ».

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες αυτοκινήτων;

Έρευνα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες αυτοκινήτων;

Η αξιοπιστία των οχημάτων σήμερα βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο όλων των εποχών, με το συνολικό επίπεδο προβλημάτων που ανέφεραν οι ιδιοκτήτες να μειώνονται κατά 10% ... Διαβάστε περισσότερα