Site icon NewsIT
12:04 | 21.03.22

Άγριες Μέλισσες: Σκληρά αντίποινα για την αποκάλυψη των δολοφονιών

Γρηγόρης Μελάς

Στη μαύρη περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας μας εξελίσσεται η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 με το σενάριο να καταγράφει σκληρές αλήθειες για πολλά που έζησαν όσοι αντιστάθηκαν στη δικτατορία.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο η επίσκεψη του Ντούνια στον παπά-Γρηγόρη, φέρνει αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Οι εντάσεις στη σχέση του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται, ενώ η επίσκεψη της Πηνελόπης θα φέρει στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα.

Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα, αλλά και τη συζήτηση που είχε με την Πηνελόπη. Το ίδιο βράδυ, η δεξίωση των Σεβαστών θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά την εμφάνιση του Ακύλα που θα πάει απρόσκλητος, την ώρα που ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης», ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των 5.

Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε, στις 22:30, με τα Άγριες Μέλισσες να περιμένουν τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1 για να απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version