Site icon NewsIT
10:37 | 13.11.18

ALPHA: Περικοπές, αλλαγές και αναστάτωση

Γρηγόρης Μελάς

Αναστάτωση κυριαρχεί στο κανάλι της Κάντζας ιδιαίτερα μετά τη συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού με το STAR και την αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού.

Όσο περνούν οι μέρες όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή «σχέδιο εξυγίανσης», το οποίο θα ξεκινήσει δίνοντας σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότητα εθελουσίας εξόδου. Ωστόσο φαίνεται ότι πριν το τέλος της χρονιάς πολλοί -ακόμα και… πρωτοκλασάτα ονόματα του ALPHA- θα περάσουν από το λογιστήριο για να επαναπροσδιοριστεί το «μέγεθος» της συνεργασίας τους με τον σταθμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες αν κάποιοι δεν δεχτούν τους «νέους κανόνες» που φαίνεται ότι θα ισχύσουν στο σταθμό της Κάντζας τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις… ακόμα και στο μέσο της τρέχουσας σεζόν. Προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει… ψυχραιμία, αφού όλα ακόμα είναι στο στάδιο της φημολογίας, αλλά οι ίδιες «πηγές» επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για «κινδυνολογία» και πως σύντομα ο ALPHA, υπό τη νέα διοίκησή του, θα αλλάξει αρκετά στη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του αφού η «συγκατοίκηση» αλλά και η ιδιοκτησιακή σύνδεση με το STAR είναι γραπτό και συμφωνημένο να επιφέρει πολλές αλλαγές…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version