Site icon NewsIT
13:59 | 30.08.22

Ετοιμαστείτε για Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Γρηγόρης Μελάς

Εδώ και πέντε σεζόν συγκέντρωνε καθημερινά πολλούς τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αναμενόμενο λοιπόν ο σταθμός του Αμαρουσίου να δώσει το πράσινο φως στη Ζέτα Μακρυπούλια να συνεχίζει να… ρουκζουκάρει με τους παίκτες για μία ακόμα σεζόν.

Όπως λοιπόν αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού: «Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 6η χρονιά  με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στα «decks» του αγαπημένου παιχνιδιού.

Και αυτή τη σεζόν,  χορεύουμε, γελάμε, διασκεδάζουμε και… ρουκζουκάρουμε με αγαπημένα παιχνίδια, κόντρες αντιπάλων, αλλά και πολλές ανατροπές.

Το διασκεδαστικό «Μας κούφανες» έρχεται ξανά για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε versus παιχνίδια στο «Photo Quiz» και στο «Ρουκζουκόλεξο» με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις γνώσεις, τη γρήγορη σκέψη τους, αλλά και την ταχύτητά τους στο… buzzer.»

Σύντομα λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεκινήσει να ρουκζουκάρει καθημερινά με τους παίκτες που θα διεκδικούν διασκεδάζοντας το χρηματικό έπαθλο, ενώ μία φορά τη βδομάδα στο ROUK ZOUK Special καλεσμένοι της από το χώρο του θεάματος θα παίζουν για να συγκεντρωθούν χρήματα για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Exit mobile version