Site icon NewsIT
15:29 | 22.11.18

OPEN: Τα πάνε για κλείσιμο

Γρηγόρης Μελάς

Δύσκολα τα πράγματα για τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό με τις τηλεθεάσεις στα περισσότερα προγράμματά του να σημειώνουν... πολικές θερμοκρασίες, κοντά στο μηδέν.

Εξαιτίας μάλιστα αυτών των χαμηλών επιδόσεων φαίνεται ότι ο κλοιός γύρω από κάποια στελέχη του OPEN έχει αρχίσει να… κλείνει ανησυχητικά με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν κάνει και… κρυφές συναντήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ευελπιστώντας να βρουν εκεί… ανοιχτή αγκαλιά αν και τυχόν… διακοπεί η συνεργασία τους, προσπαθώντας μάλιστα να διαδώσουν ότι “δέχονται προτάσεις από απέναντι”.

Ενώ λοιπόν στο σταθμό της Παιανίας συμβαίνουν αυτά αλλά και άλλα… κωμικοτραγικά προς το παρόν επικρατεί ηρεμία γνωρίζοντας ότι διανύουν την “περίοδο χάριτος” που έχει δοθεί για να διαπιστωθεί αν τελικά υπάρξει άνοδος στο κανάλι, όπως έχουν υποσχεθεί.

Θέλοντας λοιπόν να πιάσουν τις… υποσχέσεις που έχουν δώσει επανεξετάζουν ορισμένα από τα προγράμματα.

Έτσι, εκτός από το “La Banda” που αποφάσισαν πως θα είναι ένα ακόμα βήμα τους προς την αποτυχία, επανεξετάζουν και ορισμένα από αυτά που ήδη “τρέχουν” στον αέρα, αλλά… σέρνονται στους πίνακες τηλεθέασης.

Στο μικροσκόπιο λοιπόν είναι η “Κουζίνα για δύο” με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα με την εκπομπή να δικαιώνει τον τίτλο της με… λάθος τρόπο, αφού η τηλεθέασή της κυμαίνεται εκεί, περίπου στο 2%.

Προς το παρόν λοιπόν την μετακομίζουν στο πρόγραμμα, ευελπιστώντας μπας και το “Κουζίνα για δύο” κερδίσει κάνα τηλεθεατή παραπάνω και σταματήσει να είναι “Κουζίνα για 2%” ώστε να μην… κλείσουν την “Κουζίνα” τους με το κλείσιμο του χρόνου.

Βέβαια στο “ψαλίδι” των περικοπών ετοιμάζεται να μπει – τουλάχιστον – ένα ακόμα πρόγραμμα του OPEN αν η τηλεθέαση που σημειώνει συνεχίσει να κυμαίνεται σε “πολική” θερμοκρασία και αυτό θα γίνει με… συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να… ρωτήσουν κανέναν.

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version