Site icon NewsIT
12:24 | 30.08.18

Σκάσε και κολύμπα – Έσκασε και πάτωσε

Γρηγόρης Μελάς

Αλλαγή... μπας και ξεχαστεί. Όπου «αλλαγή» σημαίνει και... θάψιμο στο πρόγραμμα, να παίζει αργά... πολύ αργά...!

Ο λόγος για το… παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα» που ο ΣΚΑΪ δημιούργησε για την καλοκαιρινή περίοδο και που κυριολεκτικά είναι για πολύ… για πολλά… σκάσε! Αποδεικνύοντας τη λαϊκή ρήση περί… βαψίματος αβγών πήραν ό,τι πλαστικό παιχνίδι υπήρχε για τη θάλασσα, έχρισαν παρουσιαστές τους νικητές του «Power of love», φώναξαν και κάποιους… celebrities και το αποτέλεσμα… βύθισε την prime time του σταθμού.

Το… παιχνίδι σημειώνει μονοψήφια θυμίζοντας παλαιότερες εποχές του σταθμού που τότε όμως τα έκανε προβάλλοντας αξιόλογα ντοκιμαντέρ που δυστυχώς δεν τύχαιναν της δέουσας πολυπληθούς προσοχής. Βέβαια και το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το «Σκάσε και κολύμπα»… ντοκιουμενταρίστικα έχει ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας την παραπάνω λαϊκή ρήση, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός των στελεχών του σταθμού.

Έτσι κάλλιο αργά παρά ποτέ το «Σκάσε και κολύμπα» έχοντας… σκάσει και πατώσει στους πίνακες τηλεθέασης από την επόμενη βδομάδα μετακομίζει αργά… πολύ αργά στο πρόγραμμα του σταθμού. Προσοχή λοιπόν αν σας πιάσει καμία μεταμεσονύχτια λιγούρα ανοίξτε το ψυγείο και ουχί την τηλεόραση γιατί ό,τι δείτε θα σας πέσει πολύ βαρύ…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version