Site icon NewsIT
13:14 | 26.09.22

ΣτΟργή: πρεμιέρα για τη νέα σειρά με τη Μαρία Ναυπλιώτου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γρηγόρης Μελάς

Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή.

Πρεμιέρα απόψε (26.09.2022), στις 9, για την κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ, τη ΣτΟργή, που στο επίκεντρό της βρίσκεται η Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), που είναι εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται».

Είναι εκεί για να ακούσει τη Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) που εξομολογείται ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από τον θάνατο του παιδιού της».

Είναι εκεί για να κατευνάσει τον θυμό του Γιάννη (Ιωάννης Παπαζήσης) που «δεν υπήρξε ποτέ γιος… για να μπορέσει να γίνει πατέρας».

Είναι εκεί για να βοηθήσει την Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) που «δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα για εκείνη και έναν τέτοιο πατέρα για τα παιδιά της».

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η κόρη της Μάρως, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στη Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια. Η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση…

Στο μεταξύ, στο ιατρείο φτάνει ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, που βρίσκεται σε διάσταση. Όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι. Η Γιατρός, αν και αρχικά σκέφτεται να τον καταγγείλει, αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Μαργαρίτας Καλογεροπούλου. Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα).

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

Την ομάδα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου που διευθύνει η Γιατρός, στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Συμμετέχουν οι: Δήμητρα Βήττα, Νίκος Βατικιώτης, Σεμέλη Μητροπούλου, Στεφανία Ζώρα, Φαίδων Βάιλας, Σοφία Κυριού, Χριστίνα Πολυζώη, Ιορδάνης Πάνος, Βασίλης Τσορλαλής, Απόστολος Χατζής, Δημήτρης Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ταταράκης, Δανάη Λύτρα, Ακύλας Μιχαηλίδης, Αναστασία Μιχάλαρου, Άννα Ντόκου.

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version