Site icon NewsIT
15:01 | 15.01.19

Τηλεοπτικές άδειες: Η προκήρυξη για τη δημοπρασία

Γρηγόρης Μελάς

Δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η προκήρυξη για τη δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη το Συμβούλιο έλαβε υπόψιν του μεταξύ άλλων και «την με αριθμό πρωτοκόλλου 5456/18.10.2018 αίτηση και την με αριθμό 7004106553/17.10.2018 εγγυητική επιστολή ύψους 3.500.000 ευρώ της Τράπεζας Eurobank Εργασίας, με τις οποίες η εταιρία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» εκδηλώνει έμπρακτο ενδιαφέρον (υπό την έννοια του άρθρου 13 παρ. 5 του Ν. 4339/2015) για τη χορήγηση μίας εκ των αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου που παρέμειναν αδιάθετες μετά την ολοκλήρωση της αδειοδότησης που πραγματοποιήθηκε στη βάση της Προκήρυξης ΕΣΡ 1/2017» και έτσι «Προκηρύσσει δημοπρασία για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου».

Το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης μπορείτε να το δείτε εδώ

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019  (Ώρα 08:00-15:00), ενώ θα έχει ενδιαφέρον αν εκτός από την εταιρία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη υπάρξει κι άλλος ή κι άλλοι ενδιαφερόμενοι…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Γυμναστήριο μετά τις γιορτές… αλλά με τηλε-βάρη και απωθημένα Ο Πανόπουλος και το κόλλημα με το παρελθόν Λιάγκας: πατέντα infotainment με κόπιράιτ OPEN: το πρωτάθλημα ξεκινά κι εκεί… κάνουν προπόνηση! Ο Καράβας με γυαλιά ηλίου και πείραμα «Λιανού» Το κουίζ της επιστροφής έχει σασπένς
Καμπάνα: Μυθοπλασία σε υπερπαραγωγή, 30+ σειρές και… ακόμα μετράμε Voice σε αγώνα δρόμου με τον ΣΚΑΪ να καραδοκεί Ψυχαγωγικές εκπομπές: τα κεφάλια μέσα και τα μανίκια ψηλά ΑΝΤ1 και ινφλουένσερς με σπόνσορινγκ μέιντ ιν Μαρούσι Παρασκήνιο με έντονη λογομαχία σε παραγωγή μυθοπλασίας
Καμπάνα: Σκληρός πόλεμος για την τηλεθέαση Η «Γκουέρνικα» του προγράμματος και τα πανηγύρια Καλημέρα Ελλάδα με Στάθη και Λιβαθυνού και ο αγώνας του Λιάγκα Prime time συμμαχίες και ο ΣΚΑΪ… μόνος του στο ρινγκ μετά τα δεμένα κορδόνια Ανοιχτά σενάρια για το ΟΡΕΝ και τον τηλεοπτικό χάρτη
Exit mobile version