Site icon NewsIT
14:57 Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ «ντύθηκε» στα χρώματα της γαλανόλευκης

Γρηγόρης Μελάς

Με σκοπό να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση η ΕΡΤ φωταγωγεί από σήμερα στα χρώματα της ελληνικής σημαίας το κτίριο του Ραδιομεγάρου της Λεωφόρου Μεσογείων.

Τη φωταγώγηση θα συνοδεύουν ήχοι από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και ως μουσική υπόκρουση επελέγη η εμβληματική εισαγωγή της όπερας του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ «Η απαγωγή από το σεράι», την οποία ερμηνεύει, από πρόσφατη ηχογράφησή της, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Η φωταγώγηση του ραδιομεγάρου θα μεταδοθεί απόψε από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα η Cinderella πήγε με κολοκύθα και το πριγκιπόπουλο έφερε μικρό γοβάκι δύο μέτρα τηλεθέασης στην ΕΡΤ επικίνδυνο το σακούλιασμα για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση προσοχή στα χρονοντούλαπα γιατί έχουν και καθρέφτες 
Exit mobile version