Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έδιωξαν τον Λαγό από το κελί για να… συγκατοικήσουν Μιχαλολιάκος – Παππάς

Έδιωξαν τον Λαγό από το κελί για να… συγκατοικήσουν Μιχαλολιάκος – Παππάς

Συγκάτοικοι στο ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού είναι από σήμερα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός του, Χρήστος Παππάς.

Από χθες όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Χρήστος Παππάς, οδηγήθηκε σε κελί μόνος του όπου και πέρασε τη νύχτα.

Αλλά ο κουμπάρος του, Νίκος Μιχαλολιάκος (σ.σ. ο Παππάς τον έχει παντρέψει και έχει βαφτίσει την κόρη του Ουρανία) φαίνεται πως προτιμούσε τη δική του παρέα, παρά του βουλευτή του Γιάννη Λαγού.

Έτσι οι κρατούμενοι ζήτησαν αλλαγή στα κελιά και από σήμερα Μιχαλολιάκος και Παππάς είναι συγκάτοικοι, με τον Λαγό να μένει μόνος του.

Από εκεί και πέρα, το επισκεπτήριο σήμερα δεν επιτρεπόταν, αλλά οι κρατούμενοι ζήτησαν από τους δικούς τους ανθρώπους να τους πάνε σόμπες και ρούχα, αφού η απότομη πτώση της θερμοκρασίας δεν τους άφησε ανεπηρέαστους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα όλοι θέλουν να μιλήσουν για τη Χρυσή Αυγή! Νέες καταθέσεις από τους προστατευόμενους μάρτυρες – Έρχονται νέες… σύλληψεις και απολογίες

Με τη στολή των SS και ναζιστικό χαιρετισμό ο Χρήστος Παππάς

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

“Οδός Παύλου Φύσσα” ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο 34χρονος

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η μόνη! Οι νεοναζιστικές ομάδες που δρουν στη σκιά της – Ποιοι αποκαλούν τα μέλη της «κότες» και «φλώρους»

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

H απολογία του Χρήστου Παππά! Αρνείται το ναζιστικό του παρελθόν

‘Ολη η απολογία Κασιδιάρη – Δικαιολογεί Γερμενή, δεν γνωρίζει τον Ρουπακιά και κατονομάζει προστατευόμενο μάρτυρα

Τι υποστήριξε ο Λαγός στην απολογία του – Διαβάστε την

Ολόκληρη η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου – Παρουσιάζει μία άλλη Χρυσή Αυγή και καταδικάζει ακόμα και τα μαύρα μπλουζάκια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε