Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η 25χρονη αμαζόνα της αντιτρομοκρατικής που αναγνώρισε το Νίκο Μαζιώτη – Τι είπε στον συνάδελφό της όταν ο τρομοκράτης πέρασε από δίπλα τους!

Η 25χρονη αμαζόνα της αντιτρομοκρατικής που αναγνώρισε το Νίκο Μαζιώτη – Τι είπε στον συνάδελφό της όταν ο τρομοκράτης πέρασε από δίπλα τους!

– Η επιμονή της 25χρονης αστυνομικού ήταν εκείνη που κινητοποίησε τις αρχές
– Ο συνάδελφός της την αμφισβήτησε αλλά εκείνη του ζήτησε να ειδοποιήσουν την άμεση δράση
– Πως είχαν συναντηθεί πριν από 20 ημέρες τυχαία στα Πατήσια
– Όλοι οι διάλογοι της 25χρονης αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής λίγα δευτερόλεπτα πριν την συμπλοκή της αστυνομίας με το Νίκο Μαζιώτη

Εκτός από το Νίκο Μαζιώτη, το πρόσωπο της ημέρας είναι και η 25χρονη αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής η οποία είναι εκείνη που αναγνώρισε τον τρομοκράτη και μάλιστα ακολουθούσε τα ίχνη του τις τελευταίες 20 ημέρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη αστυνομικός, η οποία δέχθηκε και τα συγχαρητήρια του ίδιου του πρωθυπουργού, ήταν εκείνη που αναγνώρισε χθες τον Μαζιώτη και ειδοποίησε τους συναδέλφους της ότι όντως είναι αυτός ο άνδρας με την περούκα και τα γυαλιά ηλίου που κινείτο στην  οδό Αθηνάς.

Τι προηγήθηκε όμως; Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που ο Μαζιώτης εμφανίστηκε στην οδό Αθηνάς η νεαρή αστυνομικός η οποία παρίστανε την ερωτευμένη με συνάδελφό της τον αναγνώρισε αμέσως. Το είπε στον συνάδελφό της και εκείνος την αμφισβήτησε. Τότε, εκείνη εξαγριωμένη του είπε: «Θα τον ακολουθήσουμε και παίρνω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου! Εισδοποίησε το Κέντρο!»

Η προιστορία της 25χρονης με τον Μαζιώτη

Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες. Η αντιτρομοκρατική είχε την πληροφορία ότι ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορεί – συνήθως πεζός – σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια, η Δεξαμενή και ο Λυκαβηττός. Ήταν μεταμφιεσμένος με την γνωστή περούκα, τα γυαλιά ηλίου και μερικές φορές φορούσε και ψεύτικο Μουστάκι.

Τότε σήμανε συναγερμός στην αντιτρομοκρατική που έβγαλε στον δρόμο ομάδες που γυρνούσαν παντού σε όλες αυτές τις διαδρομές, είτε πεζοί, είτε σε μηχανάκια, είτε στα μεσα μαζικής μεταφοράς.

Την ίδια ώρα άνθρωποι της αντιτρομοκρατικής εξέταζαν καρέ καρέ τις κινήσεις στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και στις κάμερες των Μέσων μεταφοράς.

Πριν από τρεις ημέρες φτάνει η πληροφορία ότι ο Μαζιώτης θα κινηθεί στις περιοχές Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Θησείο χωρίς να ξέρουν όμως τον λόγο

Πριν από 20 ημέρες στα Πατήσια, μια 25χρονη αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής είναι σε “περιπολία” μαζί με συνάδελφό της. Και οι δυο κινούνται με μηχανάκι στην περιοχή. Ξαφνικά εντοπίζουν ένα άτομο το οποίο θεωρούν ύποπτο! Είναι η πρώτη τους επαφή με το Νίκο Μαζιώτη. Όμως, λόγω αμφιβολιών δεν στήνεται επιχείρηση. Η 25χρονη αξιωματικός που αναγνώρισε από το περπάτημα τον Μαζιώτη κοιτάζει προσεκτικά το υλικό από τις ληστείες τραπεζών που έχει διαπράξει ο τρομοκράτης και έτσι, πείθεται ότι είναι το ίδιο άτομο που είχε δει στα Πατήσια. Τον αναγνωρίζει από το περπάτημα.

Πριν από τρεις ημέρες φτάνει η πληροφορία ότι ο Μαζιώτης θα κινηθεί στις περιοχές Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Θησείο χωρίς να ξέρουν όμως τον λόγο.

Οι κάμερες παίρνουν φωτιά. Τον βλέπουν να κατεβαίνει χθες στον σταθμό της Ομόνοιας. Εκτιμούν ότι είναι ο Μαζιώτης και δίνεται σήμα σε όποιον κινείται στην γύρω περιοχή.

Ακολουθούν τα βήματά του μέσω καμερών στην διαδρομή που ακολουθεί στην οδό Αθηνάς.

Η 25χρονη αξιωματικός που τον είχε δει την πρώτη φορά είναι σχεδόν έξω από το κατάστημα και παριστάνει την ερωτευμένη με συνάδελφό της και κάνουν βόλτες χεράκι – χεράκι πάνω κάτω στην Αθηνάς όπως χθες έγραψε το newsit.

Ενημερώνεται και η άμεση δράση. Η 25χρονη τον αναγνωρίζει την ώρα που περνάει μπροστά τους.

Ο Μαζιώτης μπαίνει στο μαγαζί ενώ την ίδια ώρα άνδρες της ΔΙΑΣ στήνονται έξω από το κατάστημα και περιμένουν.

Όλα τα άλλα είναι ιστορία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ντου παντού” και ψυχολογικός πόλεμος από την Αντιτρομοκρατική

Τρομοκράτες και…“τρομοκράτες”

Στρατούλης: Από τύχη έπιασαν τον Μαζιώτη

Το “κορίτσι της αντιτρομοκρατικής” , ο Α. Σαμαράς και ο Β. Κικίλιας

Ψάχνουν “γιάφκα” και συντρόφους του Μαζιώτη μετά το πιστολίδι και τη σύλληψη – Έρευνες σε τρία σημεία της Αττικής – Άφαντη η Ρούπα

Πως έμαθε ο Σαμαράς για τη σύλληψη του Μαζιώτη – Το sms του Κικίλια

Έτσι κυκλοφορούσε ο τρομοκράτης Ν. Μαζιώτης και κατάφερε να αγοράσει και Ι.Χ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε