Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Στρατούλης: Από τύχη έπιασαν τον Μαζιώτη

Στρατούλης: Από τύχη έπιασαν τον Μαζιώτη

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης και του Δ. Στρατούλη μετά τις δηλώσεις του τελευταίου πως ήταν τυχαίο γεγονός η σύλληψη του Μαζιώτη, όπως και του Σάββα Ξηρού.

Στα ύψη ανέβηκε η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις δηλώσεις του Δ. Στρατούλη στο Mega.
”Η σύλληψη του Μαζιώτη ήταν τυχαίο γεγονός που οφείλεται σε λάθος που έκανε ο ίδιος, κάτι που έγινε και με τον Σάββα Ξηρό. Διώκεται για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, όχι για τις ιδέες του. Η αστυνομία πρέπει να είναι προσανατολισμένη στο κοινό έγκλημα”.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επιτέθηκε αμέσως στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
”Λυπάμαι που ο κ. Στρατούλης με μια φράση του επέλεξε να την απαξιώσει στην ΕΛΑΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και τι έγινε μωρέ έσκασε μια βόμβα στον Ξηρό και τυχαία η αστυνομία συνέλαβε και τον Μαζιώτη. Θέλω να πιστεύω ότι οι δηλώσεις του κ. Στρατούλη δεν απηχούν όλη την αξιωματική αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησα την ομόνοια πριν αλέκτωρ λαλήσει αρχίζω να ακούω και να βλέπω αστερίσκους. Μόνο από τυχαίο γεγονός δεν συνελήφθη”.

”Ντροπή σας. Είσαστε πολιτικά απαράδεκτος. Σταματήστε την προβοκάτσια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μαζικό κίνημα, με την πολιτική, τι είναι αυτά με τους αστερίσκους;” ήταν η απάντηση του Δ. Στρατούλη στον Β. Κικίλια.

Διαβάστε επίσης:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε