Ελλάδα

11 διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται γυμνοί – ΦΩΤΟ

Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική, γυμνή φωτογράφηση φιλοξενεί το περιοδικό “ADORE” της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, οι οποίοι έβγαλαν τα ρούχα τους για έναν καλό σκοπό, την καμπάνια κατά του AIDS.

32 επώνυμοι φωτογραφήκαν στην καθιερωμένη καμπάνια κατά του AIDS.Tα γυμνά πορτραίτα των 32 επωνύμων θα διατεθούν προς πώληση σε ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με τα έσοδα από τη δημοπρασία να διατίθενται για την ενίσχυση ΜΚΟ που στέκονται στο πλευρό όλων όσοι έχουν προσβληθεί από τον HIV/AIDS.

1. τραγουδιστής Γιώργος Αξάς

2. Communication director Έλενα Χαλάτη
 

3. Ηθοποιός-παρουσιαστής, Μάρκος Σεφερλής

4. Ηθοποιός και παρουσιάστρια, Έλενα Τσαβαλιά

5. Δημοσιογράφος γεύσης Ελένη Ψυχούλη και ο σεφ Ανδρέας Λαγός

6. O ηθοποιός, Γιώργος Κολοβός

7. Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη

8. Η ηθοποιός Φανή Μητσοπούλου

9. Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής

10. Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου

11. Η ηθοποιός Κλειώ-Δανάη Οθωναίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Σε απολογία ο υπεύθυνος παραγωγής και ο διευθυντής του εργοστασίου
Οι απολογίες των δύο στελεχών της Βιολάντα, οι διώξεις και η κλήση σε απολογία προέκυψαν μετά από καταθέσεις εργαζομένων ότι αυτοί οι δυο συγκεκριμένα γνώριζαν για την οσμή και δεν έκαναν το παραμικρό
Βιολάντα
Νίκος Πλακιάς: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη για τα Τέμπη – Για μένα η Καρυστιανού είναι πολιτικός»
Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «είναι η δικηγόρος που μονοπωλεί το ενδιαφέρον γιατί παίρνει τον λόγο συνέχεια, ήταν ο λόγος που είπα ότι πρέπει να γίνει σιωπή για να ακουστούν τα ονόματα των παιδιών μου»
Ο Νίκος Πλακιάς
15