Ελλάδα

200 τόνοι ακτινίδια ακατάλληλα για κατανάλωση

Διακόσια τόνοι ακτινίδια έχουν δεσμευθεί ως ακατάλληλα, σημειώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής, Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT-HELLAS.

Αρκετά φορτία ανώριμα ακτινίδια έχουν απορριφθεί και δεσμευθεί από τις δημόσιες ελεγκτικές αρχές σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής, Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT-HELLAS.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, ο όγκος ανέρχεται από την αρχή της χρονιάς σε 200 τόνους οι οποίοι “δεν πληρούσαν ούτε τον δείκτη σακχάρων ούτε της ξηράς ουσίας και διακινήθηκαν σε απαγορευμένες συσκευασίες – περιέκτες – κλούβες, bins επαναχρησιμοποιούμενα και κάποια συσκευασμένα με το χέρι στον αγρό”.

Στο μεταξύ, υποτονική συνεχίζει να είναι η ροή εξαγωγών των επιτραπέζιων σταφυλιών, καθώς και οι τιμές τους. Αντίθετα, ομαλά εξελίσσεται η συγκομιδή μήλων, ενώ αναφέρεται πρόωρη συγκομιδή πορτοκαλιών, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η συγκομιδή μανταρινιών και λεμονιών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο