Ελλάδα

22χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού και επίθεση στο Τμήμα Ασφάλειας της Νίκαιας

Τέσσερα άτομα, στη συμβολή των οδών Καρακολουξή και Τσαλδάρη στη Νίκαια αποπειράθηκαν τα ξημερώματα της 6ης Δεκεμβρίου να βιάσουν μια 22χρονη γυναίκα. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να γλυτώσει από τους δράστες όταν μία διερχόμενη γυναίκα που άκουσε τις φωνές της προσέτρεξε σε βοήθεια.

Οι τέσσερις άνδρες όταν αντιλήφθηκαν τη γυναίκα τράπηκαν σε φυγή. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια της Νίκαιας, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, δίνοντας την περιγραφή των δραστών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος