Ελλάδα

42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Κανονικά η κυκλοφορία σε Μαραθώνος και Μεσογείων

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η κυκλοφορία σε όους τους δρόμους πραγματποιείται κανονικά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πολλών ωρών έφερε ο 42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025, με την κορύφωσή τους να είναι την Κυριακή, 09.11.2025, από πολύ νωρίς το πρωί καθόλη τη διαδρομή του αγώνα. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, στις 6 το απόγευμα άνοιξε η Λεωφόρος Μαραθώνος και η Λ. Μεσογείων, κεντρικοί οδικοί άξομες που είχαν κλείσει λόγω των ρυθμίσεων για τον 42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, άρθηκαν όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που είχαν τεθεί σε εφαρμογή για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο των Αθηνών.

Εκτροπές της κυκλοφορίας πραγματοποιούνται στη συμβολή της Κηφισίας με την Αλεξάνδρας, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας γύρω από το Παναθηναϊκού Σταδίου.

Ωστόσο, όπως γίνεται κατανοητό, ως το βράδυ η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας θα διεξάγεται με προβλήματα.

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο έτρεξαν 24.000 δρομείς ενώ άλλοι 52.000 είναι αυτοί που έλαβαν μέρος στους παράλληλους αγώνες όπως τα 10 χλμ. που έγιναν επίσης σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του στο Ηράκλειο - «Ο γαμπρός μου έπαιζε θέατρο» λέει η μητέρα της 28χρονης
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι είναι αθώος και πώς η 28χρονη έπεσε μόνη της από το όχημα - «Μου είχε δώσει κλωτσιά και με είχε ρίξει κάτω ενώ ήμουν εγχειρισμένη 10 μέρες» λέει η μητέρα της
Η 28χρονη που νοσηλεύεται έχοντας σοβαρά τραύματα
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η Ελλάδα θεσπίζει για πρώτη φορά ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ασφαλή χρήση της στα σχολεία
Η χρήση εργαλείων ΤΝ θα είναι προαιρετική και υπό την εποπτεία εκπαιδευτικού, με απαγορεύσεις για deepfakes, πλήρως αυτοματοποιημένη αξιολόγηση και εισαγωγή προσωπικών δεδομένων μαθητών
Μαθητές, σχολείο