Ελλάδα

5 χρόνια κέρδη για τυχερό παίκτη ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα έναν μεγάλο νικητή ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ο τυχερός παίκτης επισκέφτηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Βασίλη Κυζιρίδη στην περιοχή της Νεάπολης, δοκίμασε την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ», αξίας 5 ευρώ, και κέρδισε 110.000 ευρώ κάθε χρόνο για την επόμενη πενταετία.

«Ο μεγάλος νικητής βρήκε το σύμβολο «5ΧΡΟΝΙΑ» στον τυχερό λαχνό και κέρδισε το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού, ύψους 550.000 ευρώ», σημειώνει ο κ. Κυζιρίδης και προσθέτει: «Δεν γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή, ωστόσο του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Πληροφορήθηκα το ευτυχές γεγονός από τον ΟΠΑΠ και χάρηκα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι πέρα από κάθε φαντασία πώς ένα σύμβολο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Με έναν απλό υπολογισμό, θα είναι σαν να έχει μηνιαίο εισόδημα λίγο πάνω από τις 9.000 ευρώ για τα επόμενα 5 έτη». 

opapskrats thess
Ο Βασίλη Κυζιρίδης, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Ποδαρικό στην τύχη

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Κυζιρίδη βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου 6 και λειτουργεί από το 2013. «Είναι η πρώτη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το κατάστημά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν από τους συμπολίτες μας.

opapskrats thess
Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Το παιχνίδι «5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΧΗ» προστέθηκε πρόσφατα στη γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Μακάρι να βρεθούν ακόμα περισσότεροι νικητές στο κατάστημα μας και, γιατί όχι, με ακόμα μεγαλύτερα ποσά», σημειώνει ο κ. Κυζιρίδης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα