Ελλάδα

7χρονη τραυματίστηκε από όχημα του Λιμενικου στον Πειραιά

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους 7χρονο κοριτσάκι, που τραυματίστηκε ελαφρά χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά στην Ακτή Βασιλειάδη, από όχημα του λιμενικού σώματος που κινείτο με μικρή ταχύτητα στη διάρκεια περιπολίας.

Η 7χρονη περίμενε μαζί με τον πατέρα της στην προβλήτα όπου είχε καταπλεύσει χθες βράδυ το επιβατηγό οχηματαγωγό «Νήσος Ρόδος».
Κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής του πατέρα της και διέσχισε το δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο αριστερό πόδι από το διερχόμενο όχημα του λιμενικού. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορωπί: «Δεν έχω καμία σχέση», είπε ο 50χρονος στις αρχές αφού ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του – Η ζήλια και οι μαρτυρίες για τον εφιάλτη που ζούσε η γυναίκα
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
Ζευγάρι
Προφυλακιστέος ο 18χρονος που δολοφόνησε τη μητέρα του στα Τρίκαλα - Ζητηθηκε ψυχιατρικη πραγματογνωμοσυνη
«Η υπεράσπιση θεωρεί ότι το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί απολύτως, ώστε να αναδειχθούν και να φωτιστούν οι πραγματικές αιτίες και τα δεδομένα της τραγικής αυτής υπόθεσης στη σωστή τους βάση»
Δολοφονία στα Τρίκαλα