Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Angelina Jolie: Πως πέρασε το βράδυ στην Αθήνα

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Η αναχώρηση είχε προγραμματιστεί στις 07:00 το πρωί. Αλλά καθυστέρησε σχεδόν μια ώρα. Ήταν λίγο μετά τις 08:00 όταν το μαύρο βανάκι μάρκας Mercedes βγήκε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Intercontinental, όπου επέλεξε να περάσει το βράδυ της η Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πρόσωπο από την προσωπική της ασφάλεια, η διάσημη σταρ και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ δεν θα μεταβεί στην Ειδομένη, όπως όλοι περίμεναν, αλλά θα ταξιδέψει στη Λέσβο. Άλλωστε, στη Μυτιλήνη βρίσκονται από χθες Τετάρτη δυο από τους σωματοφύλακές της. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Angelina Jolie δεν θα πάει καθόλου στην Ειδομένη αλλά θα αναχωρήσει το απόγευμα από τη Λέσβο, όπου ήδη βρίσκεται, για τη Βρετανία.

Ο φύλακας άγγελός της και το βράδυ στην Αθήνα

Η μέρα της στην Ελλάδα ήταν “γεμάτη”. Μέσα σε λίγες ώρες έφτασε από το Λίβανο, όπου επισκέφτηκε προσφυγικούς καταυλισμούς, βρέθηκε στον Πειραιά και τον Ελαιώνα ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, η Αντζελίνα Τζολί θέλησε να ξεκουραστεί και επέλεξε να μείνει στο ξενοδοχείο Intercontinental στη Συγγρού. Σε όλο το ταξίδι της, ήταν στο πλευρό της ο Βρετανός, υπεύθυνος της προσωπικής της φρουράς καθώς και μια στενή της συνεργάτης και μάνατζερ.

Φυσικά, η παρουσία της στην Ελλάδα προσέλκυσε πολλούς φωτορεπόρτερ έξω από το ξενοδοχείο, που έψαχναν ένα πλάνο της διάσημης σταρ. Αλλά δεν το βρήκαν ποτέ. Η Αντζελίνα Τζολί, όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας, επέλεξε να αποσυρθεί στο δωμάτιό της από τις 20:00 το βράδυ, ενώ μέλη της αποστολής που τη συνόδευαν επέλεξαν να κάνουν μια βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε